Sorular ve Cevaplar İçin

Sormak istediğiniz soruya burada yanıt bulamazsanız, bize mesaj göndererek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tüm ürünlerimiz usta zanaatkarlar tarafından özenle ve elle üretilmektedir. Her bir parça, benzersiz bir emekle ortaya çıkar.

Evet, birçok ürünümüzü isteğinize göre kişiselleştirebiliriz. İsim ekleme, özel desen veya renk seçenekleri sunabiliyoruz.

Ürünlerin her biri özel olarak üretildiği için teslimat süresi, standart ürünlerden biraz daha uzun olabilir. Genellikle 7-10 iş günü içinde kargoya verilir.

El yapımı ürünlerin iadesi ve değişimi mümkündür ancak kişiye özel yapılan ürünlerde iade/değişim yapılamayabilir. Detaylı bilgi için iade politikamızı inceleyebilirsiniz.

El yapımı ürünler, seri üretim makineleriyle değil, zanaatkarların el emeğiyle üretildiği için her biri benzersizdir ve daha fazla zaman ve özen gerektirir.

Ürünlerin dayanıklılığını artırmak için bakım önerilerine uymanız önemlidir. Ürün sayfalarında her ürün için özel bakım talimatlarını bulabilirsiniz.

Evet, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir malzemeler kullanmaya özen gösteriyoruz. Detayları her ürün açıklamasında bulabilirsiniz.

Evet, el yapımı ürünlerimizden toplu siparişler verebilirsiniz. Lütfen bizimle iletişime geçerek özel indirimler ve üretim süreci hakkında bilgi alınız.

Ahşap, deri, doğal taşlar ve organik pamuk gibi doğal ve yüksek kaliteli malzemeler kullanıyoruz.

Kargo ücretleri siparişinize ve bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik göstermektedir. Türkiye genelinde ve yurt dışına gönderim yapmaktayız.